Enter-online.nl Logo

DISCLAIMER VAN ENTER ONLINE

Alle door ons verstrekte informatie op deze website (www.Enter-Online.nl) is in eerste instantie geen aanbod, advies of dienst. Wij bieden u iets aan nadat u contact hebt opgenomen via het offerte- of terugbel afspraak formulier of chat programma. De op de website verstrekte informatie is gebaseerd op bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht op het gebied van websites laten bouwen, zakelijke Social Media en optimalisatie werkzaamheden. Enter-Online.nl kan niet instaan voor de juistheid en volledigheid van alle informatie over de besproken informatie. De verstrekte informatie kan op ieder moment worden gewijzigd.

Indien u voorstellen tot wijzigingen heeft, neem contact op met Enter-Online.nl via onze contactformulier of chat programma.

Aansprakelijkheid

Aan de op deze website verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend, Enter-Online.nl kan niet garanderen dat de website (www.Enter-Online.nl) zonder fouten is gemaakt. Enter Online aanvaard hierom op geen enkele wijze aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website (www.Enter-Online.nl) en de besproken en verstrekte informatie. Ook kan Enter Online geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de inhoud van sites waarnaar verwezen wordt, of vanwaar verwezen wordt naar deze site (www.Enter-Online.nl).

Copyright

Iedere bezoeker van deze website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de op deze site gegeven informatie. Teksten mogen niet gekopieerd of overgenomen worden. Copyright ligt bij de auteur van deze website (www.Enter-Online.nl). Indien u teksten van deze website wenst te gebruiken, wordt u verzocht eerst contact met Enter Online op te nemen.

favicon Enter Online

Enter Online

KvK-nr. : 61601276
BTW-nr.: NL127543594B02

Contact:

Tel: N.V.T.
Whatsapp: +31 (0)6 465 95 367
E-mail: info@enter-online.nl