Back-Up & Restore

Web sites

Bespaar veel ellende en hoge kosten met de “Back-up & Restore” pakket van Enter Online.

Uw website is goed beveiligd met en SSL-Certificaat, en altijd netjes onderhouden, en als u een wordpress website bezit, houdt u uw add-ons, plugins & thema’s altijd up-to-date en toch kan het gebeurden dat uw website gehackt wordt. En dat brengt, alleen maar…

…Veel ellende met hoge kosten

Wanneer uw website wordt gehackt, is uw website niet bereikbaar, uw email verkeer ligt eruit, en uw website is waarschijnlijk zodanig beschadigd dat herstellen nog duurder is dan wat u voor uw website heeft betaald, in andere woorden: “Uw website is Totaal Los”.

Hierdoor verliest u niet alleen klanten & verkoop, u kunt geen email afhandelen, waardoor u te laat kunt zijn met betalingen of bij het helpen van een klant, u komt in een zwart daglicht te staan voor nieuwe en bestaande klanten, en onnodige conflicten met wellicht uw zakenpartners…

Populair

Back-Up & Restore

€ 135 85 ,-
  • Volledige Back-up van uw website
  • Volledige Restore van uw website
  • Binnen 24 uur online na uw melding

Binnen 24 uur online

Met een Back-up & Restore pakket van Enter Online, is uw website weer binnen 24 uur online na een hackers aanval, uw email verkeer weer werkend, en u hoefde het alleen maar aan ons te melden via een mailtje.

BELANGENRIJKE INFORMATIE!

De "Back-Up & Restore" pakket van Enter Online heeft geen geldigheidsduur, als u over 10 jaar wordt gehackt kunt u gewoon gebruik maken van het pakket zonder extra kosten. Let wel op, als u in de tussentijd uw website heeft geupdate en dit is niet via Enter Online gedaan, dan ontvang u de back-up zonder de laatste updates. Dit geldt niet wanneer de updates door Enter Online worden gedaan, dan ontvangt u automatisch de back-up met de laatste updates. Wilt u vooralsnog uw eigen updates invoeren maar wel u Back-Up & Restore pakket up-to-date houden?
Dan kost dit u maar € 12,50 per update.
Het is tijd om Enter Online te gaan...
let's go